Thursday, November 6, 2014

Random thoughts.

Assalamualaikum :)

Dear readers. Kalau korang diberi peluang, janganlah choose peluang untuk lukakan hati kawan. Seganas-ganas dia, sebrutal-brutal dia, dia tetap ada perasaan. Mungkin dia bukan jenis show off pasal perasaan dia, tapi tu tak bermaksud hang boleh sakitkan hati dia dengan gurauan hang.

Sebab kenapa?

Sebab aku tengah rasa benda tu.

Susah kot nak adapt. Lebih-lebih lagi bila terpaksa berlakon gembira.

Aku tak terasa. Cuma aku sedih. Sedih sebab sebaik boleh aku jaga hati kawan, tapi kawan macam nak tikam dari belakang. 'Seronoknya' tengok kawan permainkan kita depan orang lain.

Ke sebab aku emo entah?

Hm.

Yes, aku perempuan.

Dan aku 50 percent setuju.

Yang aku tengah emo. Ok.




Till we meet again, insyaAllah.

Adios..









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...