Saturday, November 22, 2014

A struggling weekend.

Assalamualaikum :)

Dear readers. So currently aku tengah duduk berehat dekat rumah weekend ni. Konon berehat. Padahal tengah struggle mengedit gambar prewedding Angah. So yeah. Angah dah nak kahwin next week ! Maigod. Dah besar rupanya kakak aku *kesat air mata

So aku dah volunteer nak incharge guestbook corner, photobooth corner dan hiasa-hias waktu nikah nanti. Gila tak gila lah jugak. And I only have 1 week to prepare untuk semua benda alah ni ! *nangis lagi

So.

So.

So.

Aku kena start. Start cari idea. Start beli barang. Start hias. Should prepare dari awal lah aida. Haiyaa.

Nah. Belanja gambar sikit. Tiba-tiba rasa bangga sekejap dengan hasil yang aku dah buat. Eceh eceh.





Till wee meet again, insyaAllah :)

Adios !












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...