Saturday, November 22, 2014

A struggling weekend.

Assalamualaikum :)

Dear readers. So currently aku tengah duduk berehat dekat rumah weekend ni. Konon berehat. Padahal tengah struggle mengedit gambar prewedding Angah. So yeah. Angah dah nak kahwin next week ! Maigod. Dah besar rupanya kakak aku *kesat air mata

So aku dah volunteer nak incharge guestbook corner, photobooth corner dan hiasa-hias waktu nikah nanti. Gila tak gila lah jugak. And I only have 1 week to prepare untuk semua benda alah ni ! *nangis lagi

So.

So.

So.

Aku kena start. Start cari idea. Start beli barang. Start hias. Should prepare dari awal lah aida. Haiyaa.

Nah. Belanja gambar sikit. Tiba-tiba rasa bangga sekejap dengan hasil yang aku dah buat. Eceh eceh.





Till wee meet again, insyaAllah :)

Adios !












Thursday, November 6, 2014

Random thoughts.

Assalamualaikum :)

Dear readers. Kalau korang diberi peluang, janganlah choose peluang untuk lukakan hati kawan. Seganas-ganas dia, sebrutal-brutal dia, dia tetap ada perasaan. Mungkin dia bukan jenis show off pasal perasaan dia, tapi tu tak bermaksud hang boleh sakitkan hati dia dengan gurauan hang.

Sebab kenapa?

Sebab aku tengah rasa benda tu.

Susah kot nak adapt. Lebih-lebih lagi bila terpaksa berlakon gembira.

Aku tak terasa. Cuma aku sedih. Sedih sebab sebaik boleh aku jaga hati kawan, tapi kawan macam nak tikam dari belakang. 'Seronoknya' tengok kawan permainkan kita depan orang lain.

Ke sebab aku emo entah?

Hm.

Yes, aku perempuan.

Dan aku 50 percent setuju.

Yang aku tengah emo. Ok.




Till we meet again, insyaAllah.

Adios..









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...