Sunday, October 19, 2014

GiveAway by Gobokita : Aksara Biru

Assalamualaikum :)

Dear readers. Harini mood rajin on. Jalan-jalan ke blog orang lain sikit, tetiba terjumpa satu giveaway. Giveaway yang sweet girly gituuu. Jadi aku pun upkan lagi semangat rajin tu dengan join giveaway ni. Rajin kan saiaaaaaaaaaaa *jerit dalam rumah

Kalau berminat nak join, nah tekan link bawah ni sebab kita tak reti nak backlink backlink ni. Hikhik. Tadaaa link dia --> Giveaway by Gobokita




Rules dia senang giler kot ! Tekan link ni kalau nak tahu Giveaway by GoboKita . Haha punye taknak bagitau sebab nak korang rajinkan diri gi melawat blog Gobokita ni. Tapi ayuh ! Jom sama-sama tenung hadiah yang bakal dibagi iaitu :

3x Wideshawls
1x Marsjar Ori Mini
1x Marsjar Oreo Mini
6x Manik Hijab Pin

Aku dah kata awesome belaka hadiah dia, engkorang taknak percaya. Jadi apa tunggu lagi ? Marilah kita sama-sama mengimarahkan giveway by Gobokita ni. Wah gituuu.



Till wee meet again,insyaAllah :)

Adios !




















5 comments:

Aksara Biruu said...

thaks ya sudi join ga ni =))))

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama (No.45) ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GA by gobokita aksara biru(1Nov)

GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari GA yang sama :)

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-gobokita-aksara-biru.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...