Sunday, October 19, 2014

GiveAway by Gobokita : Aksara Biru

Assalamualaikum :)

Dear readers. Harini mood rajin on. Jalan-jalan ke blog orang lain sikit, tetiba terjumpa satu giveaway. Giveaway yang sweet girly gituuu. Jadi aku pun upkan lagi semangat rajin tu dengan join giveaway ni. Rajin kan saiaaaaaaaaaaa *jerit dalam rumah

Kalau berminat nak join, nah tekan link bawah ni sebab kita tak reti nak backlink backlink ni. Hikhik. Tadaaa link dia --> Giveaway by Gobokita




Rules dia senang giler kot ! Tekan link ni kalau nak tahu Giveaway by GoboKita . Haha punye taknak bagitau sebab nak korang rajinkan diri gi melawat blog Gobokita ni. Tapi ayuh ! Jom sama-sama tenung hadiah yang bakal dibagi iaitu :

3x Wideshawls
1x Marsjar Ori Mini
1x Marsjar Oreo Mini
6x Manik Hijab Pin

Aku dah kata awesome belaka hadiah dia, engkorang taknak percaya. Jadi apa tunggu lagi ? Marilah kita sama-sama mengimarahkan giveway by Gobokita ni. Wah gituuu.



Till wee meet again,insyaAllah :)

Adios !




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...