Thursday, April 11, 2013

Saya Nak T-Shirt I Love Korea Dari UzairOthman.com

Assalamualaikum :)

     Dear readers.Sekarang aku dah tak berapa nak rajin menulis sebab i sibuk uuu.Tapi bila sesetengah blogger buat GA,aku sangat galak nak masuk okay.So kali ni,blogger bernama Uzair Othman yang peramah ni ada buat satu giveaway yang simple but awesome.pun boleh.Serius.Aku sanggup tolak ketepi kerja EAP aku ni semata-mata nak join GA ni.mampu? Tanpa nak buat anda lagi compius,so let's get it started guys.



     Admin tu tanya dekat aku (i mean,dia tanya semua orang :P), "Kenapa anda inginkan T-Shirt I Love Korea".You asked me why eh? Orang bertanya kita menjawab righto? Jadi jawapannya adalah: (p/s:please scroll down the box okay) 


1. Sebab saya memang dari dulu nak t-shirt korea yang memang original dari negara Korea,bukan dari mana-mana negara.JUST KOREA ok? 

2. Sebab dah 2 orang kawan saya pergi Korea tapi dua-dua tak sempat nak beli barang yang saya dah tempah.sedih. 

3. Sebab heyy,t-shirt tu sangat cool okay? Plus adorable.fullstop.

4. Sebab hadiah untuk pemenang pertama hingga keempat ada fridge magnet kan? i'll give it to my Along as her wedding gift.not that wedding 'gift' but as a souvenir from someone yang i kenal dari blog; Uzair Othman.

5. Sebab bak kata pepatah "bagai orang mengantuk disogokkan bantal".orang dah nak bagi free,siapa taknak kan? :D

    Okay itu reason aku.Quite simple actually.But please.Walaupun simple,janganlah anda berani copy. Agak kreatif GA ni sebab hadiah dia dari overseas gituu.Tak terliur ke nak hadiah-hadiah tu semua? Kalau terliur dan terasa nak join,klik sini--> aida hensem

     Kalau taknak masuk pun,doa-doakanlah aku yang menang.Hew hew.Till we meet again :)

Adios!



BGM: Harus terpisah by Cakra Khan 
motif?sebab lagu ni sedap.fullstop.







21 comments:

Uzair Othman said...

terima kasih kerana join ye :)

athirah ikhsan said...

Aida dear !

Good luck and may u get what u wish :)

XOXO

Aida.Ohno said...

@athirah ikhsan awww.thank you so much dear :)

Aida.Ohno said...

@Uzair Othman no biggie ^^

JunAina said...

Good luck sis... Kalau menang leh tayang2 kat sini eh...

nik ros said...

good luck.mana tahu ada rezeki. alasan nak t shirt tu blh di terima..hehe

Aida.Ohno said...

@nik ros hehe thanks dear!

Aida.Ohno said...

@JunAina haha semestinya akan dipostkan dekat sini *kalau menanglah.hee :D

luqman zakaria said...

gud luck! salam singgah dr arepnakbebel.com :P

Nurul Syahira said...

From the same segment. Visit me back maybe?

http://b2uty-cookies.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

Aida.Ohno said...

@luqman zakaria goodluck jugak! :D

Aida.Ohno said...

@Nurul Syahira woah.itu cool.insyaAllah.thanks sweetie :)

MaMa Rey said...

good luck Aida..:)

Aida.Ohno said...

@MaMa Rey terima kasih mama rey! xoxo :)

Aida.Ohno said...

@MaMa Rey terima kasih mama rey! xoxo :)

Dibah Shokri said...

Assalamualaikum :) Jom jom visit blog Dibah, nak introduce produk best punya. Hihihi.

1) http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/natural-aqua-cure-gel-best-exfoliater.html
2) http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/jamu-asli-sihat-cantik-jamu-no-1-wanita.html
Oh ya, jemput juga LIKE page Dibah’s Spa. Banyak info kecantikan di sana, Insyallah.
http://www.facebook.com/DibahSpa

Thank you Cik Aida :)

NinaAz said...

Good luckkkkk. Tq join ga nina tawwwww ♥

Norvanida said...

Dari GA yang sama. Goodluck tau ;)

Jemput singgah...
http://norvanida.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

bangibookseller said...

Books for you and yours.... Shopaholic, harry potter, cecelia ahern, john grisham, childrens books, etc... Do visit us....

http://bangibookseller.blogspot.com/

aiman mania said...

waaaaahhhh..ta dpt pg korea dpt barang ori dr korea pon best jugak..haaahaa...hei di sana...!peminat korean pop jugakkah?haaahaa...good luck..moga dapatlah ye?

Zieyzie Ilisha said...

hai sya dr GA yg sma..

jemput singgah yer

http://zieyarilanakilisha.blogspot.com/2013/04/saya-nak-t-shirt-i-love-korea-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...