Thursday, April 4, 2013

Giveaway by Aishah Amin :)

Assalamualaikum :)

     Dear readers.Siapa kenal blogger yang bernama Aishah Amin ? Well,for those yang kenal,beliau ada buat giveaway tau.Dan giveaway beliau sangat menarik untuk disertai.Seriously.Because why? Giveaway ni 100% menekankan 'How to be a better muslim women'.Sounds interesting huh? Okay let's get it started guys.

     Pada pendapat aku,tiada sebarang alasan pun untuk kita elakkan diri dari menutup aurat.Dari segi kerja,belajar,shopping mahupun beriadah,menutup aurat itu sangat penting.Memang,untuk mula dari kosong ke sepuluh itu ambil masa yang agak lama,tapi tak salah kalau kita bermula dari sekarang kan? I mean,kalau bukan sekarang,bila lagi righto?

     Dulu,aku sendiri tak berapa nak ambil peduli pasal semua benda ni.As long as aku pakai tudung,baju lengan panjang plus seluar jeans yang tak ketat,itu dah cukup untuk menutup aurat.But guess what? I AM TOTALLY WRONG.Now,alhamdulillah,Allah masih bagi kesempatan untuk aku berubah.Not totally changed to better Muslimah yang memang betul-betul better,tapi trust me,i'm trying :)

     Here,aku letak sekali gambar untuk giveaway Aishah Amin tersebut.

*credit to Nani sesayangs.

     Sesiapa yang berminat nak join,sila klik sini --> Giveaway by Aishah Amin .Goodluck untuk sesiapa yang join and girls,let us be a better muslimah :)
     Till we meet again :)

Adios!







     

5 comments:

Atiqah Wadiah said...

good luck..klu menang,bg sket hadiah ye :p

Aida.Ohno said...

@Atiqah Wadiah hehe.insyaAllah :)

nik ros said...

good luck. bagus giveway mcm ni kan.

Aida.Ohno said...

@nik ros kan sister?at least boleh berkongsi cara-cara untuk menjadi muslimah yang sejati :)

NinaAz said...

Hai. Salam kenal bloggers. Jemput join GA nina yea ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...