Sunday, March 24, 2013

Saya dah sembuh! Oh yeah!

Assalamualaikum :)

     Dear readers.Secara rasminya aku dah sembuh dari 'exam fever'.Lama huh? Dahlah exam hujung minggu je.Dengan jadual packnya lagi.Itulah inilah.Ok let us forget about it.Biarlah orang nak kata apa pun tapi aku sangat memerlukan masa yang aku nak duk relax je.I mean,right now! Yes now.Esok dah start kelas semula macam biasa.Ouh dem dem dem! Lab report chemistry tak siap lagi,literature review EAP langsung tak ku jenguk,tutorial biology jauh dari pandangan anak mata aku ni.

     Apalah nak jadi dengan aku ni? Ya Allah,bagilah petunjuk dekat hamba mu yang sorang ni.Anyway,aku dah merdeka dari midterm aku (midterm je pun ==') Sila ucap tahniah kepada aku.terima kasih,terima kasih.muahh muahh :*

*kredit

     Rasa nak terbang je sekarang ni.Till we meet again :)
Adios!




BGM: Finally by Fergie

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...