Thursday, March 28, 2013

Nigahiga best!

Assalamualaikum :)

     Dear readers.While aku tengah struggle dengan semua problem yang datang sekarang ni,tetiba si Anis tunjuk satu video yang agak best.Ok fine,i got it wrong.Sepatutnya tersangatlah besttt.Please.Aku dapat release tension aku sekejap dengan tengok semua benda ni (sangat kena dengan my biology thesis punya tajuk,capital STRESS ==')

   So back to the topic,maybe aku sorang je kot yang baru tahu pasal mamat ni--> Nigahiga .quite lembaplah aku ni.Semua benda baru tahu.ayoo.Never mind.This guy i tell you what,HE'S TOTALLY COOL.plus handsome.hew hew.dan semua video dia sangat lawak.seriously.Dan lagi satu,Nigahiga mamat yang macam chinese/asian look sikit tu. Please.Lapangkan masa anda sekejap dan tengoklah video dia especially yang ni.
(if tak boleh buka,boleh pergi ke sini--> Nigahiga-SWOG

                                   

     If video yang aku cakap ni best dan bila korang tengok dan korang rasa TAK BEST LANGSUNG,boleh tekan pangkah (X) dengan segera disudut atas kanan dekat tab anda.Takpun campak je laptop tu ke dinding.Have fun guys!
     
     Till we meet again.
Adios!




BGM: *entri ni takde BGM sebab aku tengah stress dan kepala aku tak boleh nak hadam lagu tu semua.maybe kena buat headbanging dulu kot baru rasa tak stress.eh?





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...