Thursday, March 7, 2013

Exam Fever.

Assalamualaikum :)

     Dear readers.Pejam celik dah masuk bulan 3.Rasa macam baru je tengok bunga api sempena tahun baru 2013.Dan pejam celik jugak,exam pun dah sampai.Haishh.Dunia students memang takkan lari dari peperiksaan huh? Dengan quiz bagai,assigments lagi.Datang pulak exam.Nasib baik midterm je.Oh dan aku baru je teman roomate a.k.a Athira Ikhsan stay up sampai pukul berapa entah,mengadap buku untuk exam hari ahad ni.Yeah,inilah student life kalau nak tahu.



     Wish me luck in exam guys! Fighting aida! And of course,fighting cfs iium student batch 2011/2012! Jangan kantoikan midterm anda okay.Till we meet again :)
Adios!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...