Tuesday, January 15, 2013

Segmen: Blog Makeover!

Assalamualaikum :)

     Holla peeps! Mood aku sangat baik harini dan tanpa melengahkan masa,aku pun join satu segmen yang macam cool je.


     Sila terjah blog cun ini --> n.i.e.y.x.z.h.a sebab beliau ada buat satu segmen yang awesome okay.Kak nieza cakap,kalau nak join segmen ini,SILA BAGITAU KENAPA KITA NAK KAK NIEZA MAKEOVER BLOG KITA.So guys,get ready for this sebab aku nak senaraikan sebab-sebab kenapa kak nieza WAJIB makeover blog aku.Hew hew.

 1. Sebab blog saya sangatttt simple.Puas nak cuba masukkan widget comel tapi dalam masa yang sama nak ringankan berat blog.
 2. Sebab blog kak nieza lagi cunnnn dari saya!
 3. Sebab nak cuba style lain untuk blog ini.Tapi tak reti :(
 4. Sebab selama ni tak pernah orang lain nak makeover bagai dekat blog saya.So sekarang ni dapat jugak saya bermanja-manja dengan kak nieza.Gituuu.
 5. Sebab saya percaya kak nieza punya style dekat blog sangat awesome!


     Okay itu reasons aku.Sangat bersemangat sampaikan nyaris lupa nak tulis syarat segmen itu dekat entri ini.Haishh.Muda-muda dah nyanyuk aku ni.


SYARAT
-Buat satu entry bertajuk "Segmen : Blog Makeover!"
-Letak banner kat atas tu dalam entry korang dan link kan pada entry ni (ctrl-C untuk copy link banner kat atas or click pada banner)
-Cerita sikit kenapa korang nak nieza makeover blog korang
-Letak link entry korang dekat comment entry ni

     See? Simple sudah.Berminat? Klik disini okay -->aida gagah perkasa .Tarikh tutup adalah 22/01/2013.Sila join iye :)
    Till we meet again :)
Adios!




5 comments:

Nieyxzha Hassan said...

huhu..memang bersemangat..bersemangat bodek yang tinggi..itu perlu dalam join segmen ni..hehehe...

kite tunggu siapa yang bertuah ye...thanks for join dear ^^

Aida.Ohno said...

haha.bukan setakat bodek je tu kak nieza.ikhlas ikhlas.hehe.
no biggie kak :)

Cheq Kaq said...

Cheqkaq dtg dari segmen yang same..nk berkenalan boleh?hehe

Aida.Ohno said...

yea yea!dapat kawan baru.mestilah boleh!hew hew.tqq sebab datang :)

Nieyxzha Hassan said...

senarai pemenang ^^

http://www.nieyxzha.com/2013/02/pemenang-segmen-blog-makeover.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...