Friday, January 4, 2013

Page 4 of 365 :)

Assalamualaikum :)

     Salam 2013! Tahun baru bermaksud akan ada azam baru.Tapi aku simple,azam 2012 dicarry forwardkan ke 2013.Senang cerita.Tak berapa ingat apa yang ada dekat tahun 2012.Tak semeriah tahun 2010 kot? Dan tak sangka blog ni hampir berusia 2 tahun.Kira baru lagilah ni.Still macam hingusanlah.Gituu.



     See? Aku masih merangkak-rangkak dalam dunia blogger ni.Dan aku rasa angka 6 tu nampak comel bila banyak-banyak gitu.Perlukan seseorang yang mahir dalam dunia blogger ni untuk ajar aku.Ptff.Then bila sibuk pikir pasal benda ni,tetiba dapat satu message dekat facebook.Which make me agak tergamam bila bacanya.

dia minta tutap nama dan muka.HARAP MAKLUM.


     Sebab apa tergamam? Sebab tak sangka akan ada orang cakap macam gini dekat aku.Sebab aku bukan blogger yang hebat,tak langsung.Sebab aku terharu,walaupun tak kenal dia sangat (but still ingat dia) tapi dia berani nak bagitau aku pasal semua ni.And yes dik,i'll always pray for you.Jangan berputus asa.Ganbatte kudasai!

     Till we meet again :)
Adios!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...