Friday, January 18, 2013

kami BUDDIES,takkan terpisah.

Assalamualaikum :)

     Holla readers! Semalam lepak sampai petang dengan Wawa,Trah plus Acap dekat bandar kuantan.Jejak kasih kononnya.Semua dah sibuk belajar,so macam susah dah nak jumpa sekarang ni.Ni kira nasib baiklah ada certain yang cuti semester.Right now,i'm agree when my teacher said "ZAMAN SEKOLAH ADALAH ZAMAN PALING MENYERONOKKAN".ptfft.

     Konon pergi nak naik bas rapid yang free tu tapi last-last kena bayar sebab naik bas lain.Sumpah lepas ni aku drive je kalau nak pergi kuantan tu.Then bila kitaorang sampai,tak sampai sejam jalan-jalan,terus pergi makan.LAPAR giler okay.You know,bila ada sorang je mamat antara 3 orang gegirl,memang nak taknak dia kena belanja gegirls tu somethinglah. Tak kira apa-apa pun,janji BELANJA.Plus sebab kitaorang paksa dia.HAHA.Kejam betul.So kamsahamnida Acap!




     So sementara tunggu makanan sampai,kitaorang borak ntahpape giler.But guess what? Kitaorang borak sampai rasa macam dah tak lapar.Dasyat huh?

si Wawa cakap benda ni sedap,especially yang belah kanan tu.

     For the last part,aku cadangkan kitaorang beli something yang sama,something yang boleh buatkan kitaorang ingat akan hari semalam.Gituu.Cincin? Si Acap geli,taknak pakai. Jam? Semua orang dah ada.Last sekali pilih tshirt je.Sebab semua orang boleh pakai termasuk si Acap yang banyak songeh.Hew hew.Tu pun lama giler nak pilih sebab nak yang smart,comel plus jenis unisex.SUSAH GILER nak cari!Dah jumpa tapi letak balik.Padan gitu jelah.But alhamdulillah,jumpa jugak last-lastnya :)


     A bit worried sebab style baju tu macam untuk gegirls sikit walaupun unisex tapi si Acap dah bagi guarentee yang dia akan pakai baju tu,so no prob untuk kitaorang beli dan pakai baju ni nanti.Acap,ko memang sporting gilerrr lah bro!Thumbs up.

     And serious,kitaorang memang lepak dekat satu tempat je sampai petang.PENAT.Tak keluar langsung dari shopping complex tu.Then lepas buat segala benda yang kitaorang nak,it's time to go home.Ayoo.Sekejap betul aku rasa.After counting everything,memang tak banyak pun kitaorang keluarkan fulus.Dah kata keluar jalan-jalankan? Plus setiap benda kitaorang share bayar.Isn't that sweet? HEHE.


     Please,please and please.Sila pastikan hubungan kita semua tak terputus okay? Sila jangan sombong,kalau tak nanti makan penampar aku.HAHA.kiddin.Gonna miss this moment :) 

kami BUDDIES,takkan terpisah :)

     Till we meet again :)
Adios!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...