Saturday, December 22, 2012

Izzah,jangan lupakan aku kawan!

Assalamualaikum :)

     Holla peeps! Harini salah sorang kawan sekelas time sekolah aku buat kenduri.Kenduri sempena dia pindah rumah.Sedih.Bakal kehilangan sorang kawan dekat tempat tinggal aku sekarang.Nak ditambahkan sedihnya itu,aku tak dapat nak pergi ke kenduri ko tu wahai CIK IZZAH KAMILIA .Sob sob.Disebabkan macam tak sempat je nak jumpa ko,entri kali ni khas dibuat untuk ko cik izzah.Gituu.

     First time aku jumpa ko,serius aku ingat ko sombong gilos.Dah la aku budak baru kat sekolah tu kan,so aku memang macam kera sumbanglah bila jumpa ko.Aku ingat ko budak baru jugak tapi bila budak-budak lain cakap ko budak yang pindah-sekolah-baru-then-masuk-semula-ke-sekolah-lama,aku hanya mampu anggukkan kepala saja.But then,bila kenal ko,ko memang terbaik!And yes,aku suka berkawan dengan ko :)

 inilah cik izzah kita :)

with your bestfriend.sehati sejiwa katanya :)

she's in the middle,the one yang pakai warna ungu :)

     Take care babe.Jangan lupakan aku.Kalau rajin jenguk-jenguklah lagi kitaorang dekat sini.Kalau kahwin jangan lupa jemput aku.Aku bagi hadiah besar gedabak untuk ko.Ko memang seorang kawan yang awesome! Gonna miss you a lot :')

     Till we meet again,Izzah :)
Adios!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...