Saturday, December 29, 2012

HARRY POTTER fever.

Assalamualaikum :)

     Holla peeps! Harini aku secara rasminya dah habis tengok kesemua cerita HARRY POTTER .Nak dekat seminggu ko aku tengok cerita ni.Hazab.Aku bukan peminat tegar cerita ni tapi bila terbuka folder dvd encik Abah,terjumpa 8 in 1 collection Harry Potter.So aku pun macam why not aku try tengok cerita ni.And yes,cerita ni AWESOME gilos!


     Tak minat dekat Harry tu sebab rasa macam dia punca segala benda.Troublemaker i guess? Aku minat dekat yang opposite tu,si Draco Malfoy.Padahal dia dengan keluarga dia Death Eaters,means geng Voldermort.Voldermort si muka pelik,mana entah hilang hidung dia.

     Akan teruskan cerita pasal Harry Potter ni dekat lain entri.Harini cuma nak ulas secara keseluruhan je.Malam ni memang tidur sambil tersenyum sebab dah habis tengok cerita Harry Potter plus teringat muka hensem Draco Malfoy.Aww :)

google then terkeluar gambar ni.Nice!
(L to R: Voldermort,Bellatrix *cousin Sirius Black,Dumbledore,Harry Potter)

     Till we meet again :)
Adios!






     

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...