Monday, November 26, 2012

Wasabi by Keith

Assalamualaikum :)

     Holla.Minat baca manga tak?Cara nak sebut benda alah ni ialah man-Ga.Aku bukanlah die-hard Manga fan pun.Tapi tahulah jugak ape kebenda manga ni.Kalau dekat Malaysia ada Ujang takpun Gila-gila,Manga ni pulak komik dari Jepun.Simple huh? So untuk harini punya ulasan (cehh),aku sangat berminat dengan komik Wasabi.

     Komik ni berkisarkan pasal sorang mamat bernama Wasabi yang perangai dia tersangatlahhh jahat tak hengat dunia.Dia macam Yakuza lah.Tapi dalam jahat-jahat dia,still baik (dalam certain time je pun).Aku start baca komik ni pun dekat majalah Utopia (ke Hype).Setakat nak beli majalah pastu nak baca satu komik ni (dia keluar satu episod satu bulan),baik takpayahlah.Membazir duit namanya.

     Last-last Along aku beli sebijik Wasabi ni.Puas cari sebab Wasabi ni dah takde stok. Thank u lah along.Ada masa belanjalah lagi.Ngee :)


how i obsessed with Wasabi :)

     Konon nak tiru si Wasabi yang kuat makan gula-gula lolipop. *sila muntah.

     Seronok ke baca manga ni? Ikut certain oranglah tapi aku dengan Cik Tyra Banks merangkap roomate aku minat je baca manga ni. Sesetengah orang boleh terima,sesetengah lagi tak. Kalau baca manga ni kenalah gelak kan? Tapi roomate aku yang lain baca dengan serius okay.Serius,tanpa sebarang reaksi.See? Tak semua boleh terima maa.

     Till we meet again :)
Adios!





2 comments:

Tyra.mdikhsan said...

hahahaha kan? badan diaorang lack hormon gelak maybe ;p

Aida.Ohno said...

HAHA.agree.tapi maybe sesetengah orang tak faham lawak yang cuba disampaikan dekat komik tu kott.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...