Tuesday, November 6, 2012

Telur Bistik :)

Assalamualaikum :)

     My sista sibuk nak makan telur bistik,teringin katenya.Aku pun taktau ape jenis penyakit aku dapat sejak cuti semester ni,galak nak masak tiap-tiap hari.So bila si Along cakap nak makan telur bistik,aku tak pikir panjang,terus cakap ok. Easier said than done huh?

     Pong pang sana sini,then siaplah masakan untuk tengah hari ini. And the best part bila tengok orang lain makan kita punya masakan dengan berseleranya :)

telur tanpa sos bistik :)


sos bistik :)

inilah telur bistiknya :)

telur dengan sos bistik :)

     Agak-agak boleh masuk Master Chef musim ke 3 tak?HAHA.

Adios!





   

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...