Monday, November 26, 2012

JEJAK KAKI KU DI BLOG MU

Assalamualaikum :)

     Holla guys!Tak pernah hayat aku buat 2 entri dalam 1 hari kan?Takpelah.Aku tengah bersemangat ni.Nak-nak pulak aku baru join satu segmen yang diberi nama 'JEJAK KAKI KU DI BLOG MU'.Wahh wahh.Dah advanced aku sekarangkan?Segmen ni hasil ciptaan Kak Maera yang cun melecun gituu.

     Sebab aku join benda ni mudah.com je.Sebab ni salah satu cara untuk aku nak blogwalking ke blog orang lain.Kalau blog tu best,aku promote dekat kengkawan aku.See? Simple saja.Paling penting kenalah copy and paste link-link peserta segmen ni.Kalau admin update yang terbaru,kita pun kenalah ikut update gak.Gituu.

     Peserta-peserta segmen JEJAK KAKI KU DI BLOG MU ini adalah seperti berikut:
1.http://www.maeraismail.com/
2.http://indahsutera0605.blogspot.com/
3.http://dia-honey.blogspot.com/
4.http://ciksiputmanis.blogspot.com/
5.http://lamanprincess.blogspot.com/
6.http://wifecombat.blogspot.com/
7.http://2octobersecret.blogspot.com/
8.http://mrsdhya.blogspot.com/
9.http://www.nieyxzha.com/
10.http://creamyshuga.blogspot.com/
11.http://juneaina.blogspot.com/

     Dan yang ni aku baru updatekan sendiri:
12.http://meyrajohn.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
13.http://ieranie80.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
14.http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
15.kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
16.http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

     Dan yang ni diupdatekan oleh admin itu sendri:
17.http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
18.http://farahijriah.blogspot.com/
19.http://myjourneyandestiny.blogspot.com/
20.http://pandaiscute90.blogspot.com/
21.http://laramorreno.blogspot.com/
22.http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/
23.http://www.mamashikin.com/

     Berminat nak join?Sila-sila.Ajak semua orang kampung untuk memeriahkan segmen ni.Kalau diaorang taknak,paksa jugak suruh join.HEHE.Tarikh tutup untuk join adalah 27hb November 2012.Kalau nak join jangan malu untuk hebohkan dan tekan dekat sini:

21 comments:

Nur BaiYah said...

salam..
Datang BW dengan riang ria di blog ini..
dan follow terus
salam perkenalan

Nur BaiYah said...

salam..
BW kat sini n follow terus..
salam perkenalan..

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

SAYA JOINED. ^^

NUR AYNIE said...

salam. saya dtg dr segmen yang sama. saya suka runningman jugakkk...>.<

Hunny Kitty said...

assalamualaikum..blogwalking dari peminat tegar hello kitty!! heheheh

Dhya Surya said...

assalamualaikum.....
jalan-jalan...=)
terima kasih ye...=)

Munira said...

Assalamualaikum..

Semoga jalinan silaturahim kita berpanjangan...

http://ieranie80.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Cik Dania said...

http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Done follow

SiBudakKurus said...

sy join jugak kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

JunAina said...

Salam...

Akak singgah dari segmen yang sama kat blog maeraismail yg gojes...

Fllow awak kat sini jugak. Salam kenal.

Nyue said...

yue singgah n jadi follower ke 149

segmen yg sama : http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

salam perkenalan :)

Aida.Ohno said...

thank you untuk semua yang datang ke blog sini.tq tq.insyaAllah saya follow anda semua balik. xoxo :)

Nieyxzha Hassan said...

Nieza singgah sini balik..n follow too ^^

Psst comei header :)

Noor Suraya said...

salam...selamat berkenalan...
http://www.lamanprincess.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Noor Suraya said...

salam...mai dr maera ismail jgk..
slmt berkenalan..
http://www.lamanprincess.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam dik.amboi..siap update sendiri.hihihihi~ok,sbr2 sis nak update sat lg na...

Noor Suraya said...

http://wifecombat.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html?showComment=1354065440104#c7380065757934233944

puan.mila said...

xsempat join daa..btw bw here n salam kenal :)

fiza said...

JEJAK KAKI KU DI BLOG MU. Salam kenal & follow sini ☺☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Veelara said...

hi.blogwalking....eh, kite minat running man, k-pop kite x minat.hehehehe.tp kan citer jepun ke korea,dua2 kite minat.hihi

Farah Zaini said...

salam perkenalan dari segmen yang sama :P

singgah sini dan follow ye :)

http://farahijriah.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...