Wednesday, October 31, 2012

I'm a big big girl :)

Assalamualaikum :)

     "Selamat Hari Raya Aidiladha guys! Bersemangat ni hah.Raya wei raya.Ditambah dengan cuti semester aku yang lebih kurang 3 bulan.Masyukkkk.Nak nampak lagi meriah tak? My birthday pun hari ni jugek.yea yea! Happy? Yes i am.Sebab tahun lepas birthday aku sekali dengan deepavali,but tahun ni sekali dengan raya haji :) "

     Yang kat atas tu draft yang dah berkulat tak sempat nak post hari raya haji first haritu bersamaan 26/10/2012.Entah pape kan.Tapi tak kisah lah tu.So,nak ceritalah dekat sini yang birthday aku sekali dengan raya haji. Orang yang wish birthday aku akan automatiknye wish hari raya sekali.Jimat disitu okayy.

     Selama 19 tahun aku hidup ni,aku baru tengok sikit je benda.Aku tak tahu bila waktu aku akan mati tapi yang pasti,semua benda yang aku ade (ilmu,amalan,pengalaman etc) still tak cukup lagi.Sangat sangat tak cukup.Terima kasih ya Allah kerana masih panjangkan umur aku untuk berbakti kepada ibu bapaku,keluargaku,rakan-rakanku,agamaku,dan yang paling penting,kepada-Mu ya Allah.Syukur alhamdulillah :)



di setiap gambar ada lagu :) #yuna


even incik Google pun wish birthday aku :)
     

     Dan terima kasih jugak dengan semua yang dah wish birthday aku. Terima kasih! Thank you! Gracias! Arigato! Kamsahamnida! Xie xie!

Adios!



     

4 comments:

ciQ niniz mari said...

wa..sweet..encik google pun wish..jeles..

Aida.Ohno said...

HEHE.kebetulan terbukak google,terkejut gak bila tengok. :)

Nieyxzha Hassan said...

Happy belated birthday!^^

Comeinye tuan punye blog :)

Aida.Ohno said...

thank you sweetie :)
alolo,awak lagi comel lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...