Monday, June 11, 2012

ORBIT CINTA BENJAMIN in memory..

Assalamualaikum :)


     Siapa pernah layan drama yang ditayangkan dekat tv2,tajuk dia ORBIT CINTA BENJAMIN ?Drama ni dah lama keluar tv,area tahun 2005.Woah,drama ni memang best dow.Aku suka hero dia,Benjamin.Si heroin dia Felisia.Ko bayangkan,aku sanggup berjaga malam sebab drama ni start pukul 12.30 tengah malam.Time tu aku darjah 6 kott,kantoi dek mak aku,mati kena rembat keliling rumah.haha.


     Tapi,bila aku try untuk stalk pelakon-pelakon drama ni,tak dapat nak kenal pasti pulak kat mana diaorang.Dah senyap sunyi sepi.Taktau ape cerita terbaru diaorang.Nak google gambar diaorang pun,gambar tak wujud.Hidup lagi ke?Enggak tau.. o.O


adios!





6 comments:

roselaura wien said...

Ada cuba tengok instagram@fb dia, ejay_samad.

roselaura wien said...

Ada cuba tengok instagram@fb dia, ejay_samad.

Aida.Ohno said...

waaa.terima kasih iye!dah puas cari sebelum ni.hew hew.

ray ban said...

Rndu gler dgan cerita nieh.

Marcus and Zach said...

@roselaura wien Yang felisia tu sapa nama pelakon dia eh?

Marcus and Zach said...

yang pelakon felisia tu sape eh nama dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...