Thursday, June 14, 2012

Anugerah Allah :)

Holla peeps!


     Orang cakap,kalau nak tengok macam mana rupa syurga,tengoklah dekat muka baby yang baru lahir.Huh? Hiperbola giler.Tang mana gaya sama rupa syurga aku pun taktau.Ke nak cakap yang muka para baby ni comel giler? Tak kisahlah ape pun pendapat untuk perumpamaan yang hiperbola giler tu,tapi seriously,how come they can be soooo cute hah?




sumber gambar: incik Google

They're pure,lovable,adorable and sweet.Anugerah Allah :)

Adios!







2 comments:

Hanif Idrus said...

Betul gak..apasal baby comel sangat....emmm

Aida.Ohno said...

sebab diaorang pure lagi.tak buat dosa lagi.sebab tu muke pun nampak bersih dgan comel je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...