Thursday, June 14, 2012

Anugerah Allah :)

Holla peeps!


     Orang cakap,kalau nak tengok macam mana rupa syurga,tengoklah dekat muka baby yang baru lahir.Huh? Hiperbola giler.Tang mana gaya sama rupa syurga aku pun taktau.Ke nak cakap yang muka para baby ni comel giler? Tak kisahlah ape pun pendapat untuk perumpamaan yang hiperbola giler tu,tapi seriously,how come they can be soooo cute hah?




sumber gambar: incik Google

They're pure,lovable,adorable and sweet.Anugerah Allah :)

Adios!







Monday, June 11, 2012

ORBIT CINTA BENJAMIN in memory..

Assalamualaikum :)


     Siapa pernah layan drama yang ditayangkan dekat tv2,tajuk dia ORBIT CINTA BENJAMIN ?Drama ni dah lama keluar tv,area tahun 2005.Woah,drama ni memang best dow.Aku suka hero dia,Benjamin.Si heroin dia Felisia.Ko bayangkan,aku sanggup berjaga malam sebab drama ni start pukul 12.30 tengah malam.Time tu aku darjah 6 kott,kantoi dek mak aku,mati kena rembat keliling rumah.haha.


     Tapi,bila aku try untuk stalk pelakon-pelakon drama ni,tak dapat nak kenal pasti pulak kat mana diaorang.Dah senyap sunyi sepi.Taktau ape cerita terbaru diaorang.Nak google gambar diaorang pun,gambar tak wujud.Hidup lagi ke?Enggak tau.. o.O


adios!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...