Wednesday, May 23, 2012

Top 5 interesting restaurants.

Assalamualaikum :)


     Aku listkan top 5 restoran yang bagi aku sangatlah comel untuk di pergi.No hal if korang pun ade pendapat korang sendiri tapi seriously,aku sangat tertarik dengan restoran-restoran dibawah ni.check it out :)


1. Modern Toilet Restaurant,Taiwan


     Tapi restoran ni memang agak yuckss lah.Gila sape yang nak makan makanan yang rupa macam ta*k.haha.Idea owner dia memang dah ade tapi ko kalau makanan pun nak dijadikan rupa ta*k,monyet pun rase geli.Even makanan pun dihidangkan dalam 'mangkuk jamban'.Sound interesting huh?





2. Ninja Restaurant,New York

    Restoran ni pun boleh tahan.Tengah korang sibuk makan,tetibe datang ninja dari mana,redah masuk dalam tempat korang makan.Siap main lawan-lawan lagi depan korang.Dah dapat free show.gituu.Cara hidangkan makanan pun macam apek samurai tengah nak potong kepala orang.So kalau pergi ke sini,korang dapat rasakan feel macam ninja la.





3. Catfish Plantation Restaurant,Texas

     Yang ni agak menakutkan.Restoran ni dikatakan ada spirit dia yang tersendiri,siapa-siapa yang makan dekat sini akan cakap benda yang sama,masa diaorang makan,mesti akan terasa macam kena kacau dengan spirit-spirit dekat situ.Ade yang masa masuk toilet dalam restoran ni,ternampak something dekat cermin.Even ade yang ternampak hantu betina berjalan tak jejak bumi dengan pakaian pengantin.Tak ke gila namanye tu.Bagi free pun aku tak masuk ke restoran ni.





4. Safe House Restaurant,WI

     Ni kalau siapa-siapa yang pernah bercita-cita nak jadi spy,molek sangat la gi restoran ni.Masuk je restoran ni,dah terase macam dalam cite mission impossible je tak pun macam dalam cite james bond.Semua benda dalam restoran ni memang feeling macam spy.Dah tak dapat nak jadi spy,jadi owner restoran spy pun da cukup.





5. Ithaa Undersea Restaurant

     Tapi kott nye tengah syok makan,tetibe akuarium ni pecah,sudahnya kita gak yang dimakan jerung.Tapi da buat kat dalam air,takde la nak pecah pulak kan tetibe,melainkan geng-geng ikan jerung pakat hantuk kepala ramai-ramai ke akuarium tu.Tu memang confirm pecah la.





     Still,aku terasa nak pergi sangat dekat restoran-restoran ni.Well,orang cakap belum cuba belum tahu kan?Macam best je.Tak rugi untuk cuba benda yang baru.hoho.That's all for today. :)

*sumber gambar: incik Google

chow!




6 comments:

NUR SABRINA FIRZANAH said...

unik betul . haha

NUR SABRINA FIRZANAH said...

unik betul . haha

NUR SABRINA FIRZANAH said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aida.Ohno said...

kreatif pun ade.hoho.

~adNi~ said...

i like

Aida.Ohno said...

eh kita try yang no 1 tu nak?HAHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...