Wednesday, May 16, 2012

The end of semestar 3 2011/2012

Assalamualaikum dan selamat segala-galanye.

     5 hari sudah berlalu tapi mulut aku still tersenyum bahagia.Why?Bahagia sebab cuti semestar baru bermula.Bahagia sebab dapat berehat sepuas-puasnye.Bahagia sebab dapat lepak gelak ketawa dengan keluarga.and yes,i'm really really happy right now.

     Sebelum final,memang pulun nak siapkan assignment,tutorial,study untuk quiz and blah blah blah.Biasa lah tu kan?Dengan classmates aku,diaorang memang rock!no doubt on it.Same-same pernah rase susahnye jawab exam,same-same penah rase happy bila dapat result dll.Tapi orang tua-tua yang da berabad cakap,"ekau kalau jumpo,last2 nanti mosti kono pisah jugak",kata orang tua lah.


     So same lah dengan cerita kitaorang.1 tahun kelas bersama then kene humban ke group laen plak T_T
And we spend our last times together in the physics lab.Macam bosan kan?Tapi tulah seronoknye yang orang tak tau :)










     As long as i breathe in this world,insyaAllah,i'll never forget you guys :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...