Thursday, May 17, 2012

Artis malaysia sombong?aku rasa YA.

Heyyo!

    Aku ade sebab sendiri,kenapa entri kali ni cam urghhh sikit (bukan sikit tapi banyak kott?).Walaupun kes ni da lameee berlaku,tapi aku nak ungkit sikit,aku sangat setuju dengan ape yang Wardina Safiyyah (korang kenal ke? o.O) pernah cakap dolu-dolu kala.Dia cakap artis ni tak sesuai nak dijadikan idola.Ohmyyy,betol ke tidokk??Memey betol pun.

     Buktinye? HAHA.aku nak tergelak besar if ade gak orang yang tanye soalan tu.Ok ok,cube kite senaraikan kepada 2 bahagian,nama artis kategori BAIK dan kategori JAHAT.If dapat keputusan yang same rata (dimana aku rase tak mungkin akan terjadi sebab kategori jahat akan menang),cube care yang jauh lagi mudah.

     Hade twitter?Fesbuk?Mestilah hade kan? Adik-adik tadika belakang rumah aku pun ade 2 bende alah ni,siap guna natang ipad lagi.sucks.==' So,cube try buat ni.Dengan muka tak malu,cube try tweet artis yang korang minat,dan untuk elakkan korang malu tak hengat dunia,try start dengan artis yang sangat tak femes dolu.Benda ni tak bole buat dengan artis taraf antaradunia aku rase.Dah buat?Then ade diarong balas atau RT korang?ade?if ade,tahniah!if takde,say goodbye je lah.

     Pernah jumpe artis femes tak?aku pernah tau jumpe artis ni,kalau bagitau name sangat la korang kenal.Kalau tak kenal,nampak sangat lah yang bace ni pendatang asing.Bercakap pasal artis tu,aku tengok kawan aku try untuk bergambar dengan dia.Artis femes dow,engkau hade??Ko tau artis tu buat natang ape?Lepas bagi jelingan maut tak hengat dunia,blah gitu aje.Amboi kerek giler.

     Motif aku tulis sume benda ni?Aku nak cakap yang artis malaysia ni sombong sangat,berlagak.Walaupun tak semua artis berperangai camni,tapi kalau tak ditegur,tak mustahil diaorang semua akan jadi sombong gak.Aku pernah minat sorang artis ni,tapi bila dia buat taik kat aku,aku memang tobat takkan minat ko da.Padahal ko start dari bawah gak,AF plak tu.Haktuih. =='

     See?even orang normal pun akan marah kan?That's why orang cakap,please appreciate your fans.Pastu bila fans minat kat artis luar negara,sibuk mulot tu nak bising marah-marah,cakap tak reti nak hargai seni tempatan la.eh kejap,tau plak ko nak marah kan?haktuih.Then don't blame us if kitaorang lebih minat artis luar negara dari artis tempatan.eh sucks la semua ni!


if you try to be a fool without your fans,then let it be.







5 comments:

Hanif Idrus said...

bila popular lupa diri...tu ler tabiat yang sampai sekarang aku malas nak minat2 kat artis...

Aida.Ohno said...

bila dah popular.bila tak popular,sibukk duk puja fans kan.no wonder budak-budak sekarang lebih minat artis luar negara.

~adNi~ said...

i know sape yg buat taik ngn kauuuu...haha

Aida.Ohno said...

HAHA.aku dah tawar hati dekat dia.

Aida.Ohno said...

HAHA.aku dah tawar hati dekat dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...