Friday, March 23, 2012

I've got RUNNING MAN fever!

Assalamualaikum!
    

      Seriously,hari makin lame makin panas!Grr..Dengan jadual yang pack,makanan tak pernah nak cukup,homework banyak,memang mencabar sungguh kehidupan aku sekarang.Bengang betul aku.Btw,manusia memang tak pernah nak reti bersyukur kan? *tersentap.


     Dalam nak merungut ni kan kan,aku sibuk duk layan 1 variety show,made in Korea.takde tempat laen.Tu lah dia pompuan,asal pompuan je korea,asal pompuan je korea.Gituu.But i'm not the one that minat giler sampai nak menghadap dopluhhempat jam tengok drama,layan lagu korea je.Ouh tolonglah..


     Back to the topic,siapa layan RUNNING MAN?Put your hands up guys!Ni salah satu cara nak release tension belajar,seriously..Tapi kalau dalam kes aku,dah tahap addicted da.parah parah.Actually,it's quite fun lah.Tengok cara diaorang tu pun cam dah lawak giler.Hazab..


     Aku suke giler kot dekat Gary.and the MONDAY COUPLE!ohmyy.Dengar cerita diaorang nak shooting dekat Malaysia plak dalam bulan April ni.Khabar angin je pun aku rase. ==' Aku agak kagum bile benda macam ni berjaya bukak sikit mata aku pasal entertainment dari Korea.credit to my roomates lah,tak sia-sia korang kepochi dalam bilik.





          Meet the members of the RUNNING MAN :


Jae Suk :)
(a.k.a Yoo Hyuk)

Suk Jin
(a.k.a Big Nose Brother)

Kim Jong Kook
(a.k.a The Commander)

Joong Ki
(a.k.a Flower Boys)

Gwang Soo
(a.k.a Gwang-Vatar)

Haha
(a.k.a Haroro)

Kang Gary
(a.k.a Ji Hyo’s boyfriend only for Mondays)


Song Ji Hyo
(a.k.a Blank Ji Hyo)



     Kepada fans RUNNING MAN,kongsilah news pasal diaorang dekat aku.Sharing is caring right? :)
Ok chow!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...