Saturday, January 7, 2012

Sightseeing LANGKAWI : Third day

Assalamualaikum..


     Untuk hari ke-3,kiteorang sepakat untuk pergi ke setiap tempat yang bagi orang,agak femes kat langkawi ni.Tapi tapi,tempat pertama yang dituju mestilah kedai makan untuk bersarapan :)





     Bila perut dah kenyang dengan nasik lemak,maka bergeraklah rombongan cik kiah ke GALERI PERDANA.And yes,dengan keluarga yang ramai ni,gilerr riuh kott kat situ.And and,kat situ paling lame spend mase,sebab ape?sebab syok snap gambar :)

















     Then,we went to MAKAM MAHSURI.Habis redah semua area kat situ sampai pak guard pun dah berkerut-kerut muka.HAHA.And for sure kiteorang sempat singgah kat sawah bendang sebab nak feeling-feeling hindustan :)



     Bile dah puas tengok sekeliling,kiteorang terus tuju ke BERAS TERBAKAR walaupun aku tengok takxde langsung beras terbakar kat situ.Sedih kott.Ayooo.And last but not least,pergi ke KERETA KABEL.Sangat rock okayy. :)








     Walaupun aku tak upload semua gambar (giler aku nak upload beratus-ratus keping tu,matii aku ),tapi kan biarlah gambar yang sikit ni menceritakan segalanye untuk hari ketiga ini.Enjoy it :)

ok chow!




4 comments:

nifi2408 said...

Dah lama tak pergi langkawi. Best kan ? Ehh . Nifi singgah sini . Tinggal jejak kat sini disebabkan takde tempat lain nak tinggal jejak . Hehe :D

Hanif Idrus said...

Berjalan sakan....
bergambar sama gambar potarit tu nice ler....

Aida.Ohno said...

@nifi,best best.heee.ingat nak pergi lagi la :)

Aida.Ohno said...

@hanis idrus,heee.bukan slalu dpat gi langkawi.ouh,trime kaseh.tu gambar akak wt kezen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...