Wednesday, January 4, 2012

Sightseeing LANGKAWI : Second day

Assalamualaikum!


     Untuk pagi hari kedua pulak,kiteorang dijamukan pulak dengan pengat durian panas yang sedaappp.Then,bile perut kenyang,hati pun gembira.lalala.Memang takde kena mengena,seriously =='


     Dengan lafaz bismillah,kiteorang dengan berkonvoikan 6 kereta bertolak ke LANGKAWI dalam 6jam.Sampai je dekat jeti kuala perlis,jam dah pukul 12 tengah hari lebih.Tapi tapi,ni meh nak habaq cikit kat hangpa semua.Kiteorang sampai awal,bagus lah tu kan?But but,tiket feri kiteorang pukul 6 petang dow!Aku hampir menjadi separa giler meroyan.Sesak sangat kat tempat beli tiket.


     Spent about 1 and half hours dalam feri,tapi ade cerite Libas dalam feri tu.haha.Sampai je kat langkawi,hari pun da malam.Tak payah banyak hal,terus je pergi ke homestay then pergi cari kedai makan. :)


 pengat durian :)

with one of my cousin )

excited nak bertolak :)

angah :)

     see?semua orang penat mengenang nasib =='

     But we do enjoy our journey.And alhamdulillah,kami selamat sampai ke pulau langkawi dengan gembiranye.haha.Itu saje yang dapat dikongsikan untuk hari kedua.Entri untuk hari seterusnye bakal tiba :)

ok chow!




2 comments:

Hanif Idrus said...

Belum pernah pi Langkawi!!!huhuu

Aida.Ohno said...

heee.nanti kalau ade mase free yang pnjang try la gi.seriously tak rugi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...