Monday, January 9, 2012

Sightseeing LANGKAWI : Fourth day

Assalamualaikum!


    Akhirnye,tibe jugak hari terakhir kat LANGKAWI ni.So,for the last day,kiteorang dah decide nak shopping SAHAJA.No more jalan-jalan.Gituuu kan.Habis kopak duet aku.Hadoii.Naseb baek bukan doplohhempatjam shopping nye.Kalau tak,tersedu-sedan aku nak membayarnye.





     Dari pagi sampai tengah hari shopping,then berangkatlah rombongan cik kiah untuk berangkat pulang.Dengan sesak kat tempat menunggu feri,lepas maen booo dekat orang-orang kat situ,barulah kiteorang dapat naek feri tu.Biase lah semua tu kan?Kate nak rock,hambik ko.But,this is not gonna be the last time aku dengan family aku pergi LANGKAWI,insyaAllah.See you next time Langkawi :)

ok chow!



4 comments:

myblog said...

Selamat bershopping dan selamat pulang..
seronok cutii!!
datang dari Hanif bloglist

Hanif bin Idrus Blog

Aida.Ohno said...

@myblog,hee.thanks ye.sangat seronok bercuti!

Hanif Bloglist Blog said...

Thanks letak saya dalam bloglist
Hanif blog bloglist
Check it out your URL in my bloglist

Aida.Ohno said...

@hanif.ouh,my pleasure :)
thank you soo much sbb isi blog sy dlam bloglist awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...