Tuesday, January 3, 2012

Sightseeing LANGKAWI : First day

Assalamualaikum!

     So here's the story.Family day belah my abah selama 4 hari dekat LANGKAWI are totally rock (but not totally lah).But tak kesah lah tu,so aku kembali membuka cerite selama 4 hari tu.Hari pertama bersamaan 23/11/2011,that's mean tahun lepas,kiteorang yang Pahang ni bertolaklah ke Perak dulu selama 8jam (i guess).Sampai je kat Gopeng,Perak,memang rembat durian dulu lah der.Durian kampung memang best,seriously :)







     See?Semua orang pun enjoy makan durian yang sedaapppp.But but,cerite untuk hari pertama setakat ni je lah sebab baru nak warm up kan?Untuk hari yang seterusnye,akan diceritekan lagi dalam entri yang berikutnye,insyaAllah :)

ok chow!

2 comments:

aidahusnaruslan said...

nasib baik i adalah kesampaian lambat.kalau tak pening la,hahaha

Aida.Ohno said...

haha.rugi sangat.durian kampung giler giler sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...