Thursday, December 8, 2011

Tweet sane,Tweet sini.

Assalamualaikum ! 


     Dalam aku sibuk stalk fesbuk kawan-kawan,tetibe aku terpikir,pe kate kalau aku buat TWITTER sekarang ni? Ya ya,aku tau la aku ketinggalan zaman sebab baru nak buat -_-' Tapi takpe la. HADE HAKU KESAH? HA HA HA XD

     Hah,tak payah nak banyak cakap la kan. Kite masuk part batak sekarang ni. Then,aku pun buat la twitter nye. Buat punye buat,pastu aku tak tau nak tweet natang bende. Pastu aku bior la bende tu. Padan gitu je la..


     Aku budak baru belajar,jangan segan,jangan malu,meh meh,pakat sekampung,jemput la jadi kawan aku kat twitter tu :) 
  
     sape nak jadi kawan,klik la kat sini ---> aida hensem


ok chow!





2 comments:

mishredpepel ;) said...

haha . aku tadak g weh . tak rety nak guna .
tapi rasa macam besa buat long long time ago . tapi lupa dah :P

Aida Hazira Ruslan said...

@mishredpepel.. haha. ak batak wei,sibukk nak wat gak. haha. saje nak cube wat twitter tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...