Friday, December 30, 2011

Segmen BLOGLIST X CHANGE dan REVIEW UR BLOG

Assalamualaikum..

     Luangkan mase selame 5 minit untuk masuk 2 segmen ni.First time kott nak masuk bende2 alah cam ni.haiish.Tapi apakan daya,dah si tuan rumah mengajak,mana mungkin aku bisa menolak nye.gituuuu.
     Segmen 1 adalah:     

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
# Follow blog Kiz kalau rajin ( tak nak pun takpe )
# Buat entri pasal segmen ni kat blog korang
# Of course mesti ada blog sendiri
# Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang
# Lepas letak link, sila komen kat entri ni beserta Nama Blog and Link Blog
# Nanti Kiz akan terjah blog korang and kalau link Kiz ada baru Kiz
akan letak link korang kat blog Kiz Garden ok.

     Hah,ade berani?? Feeling2 nak join?? Klik je sini :
  
    Disebabkan aku ni tamak haloba,aku join gak Segmen 2 beliau iaitu :



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
# Buat satu entri kat blog korang pasal segmen ni 
# Follow Blog Kiz kalau rajin
# Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang
# Mesti ada Blog sendiri
# Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog korang kat bahagian comment
6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012

     Daripade buang mase tengok tv,baek kite tolong kawan blog kite kan?gituu.Nak jadi tamak haloba macam aku gak??Lepas klik sini,ko jadi tamak haloba.HAHA.kiddin :)

  
   Semoga aku menang.AMINNN







4 comments:

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

Aida.Ohno said...

@kiz,thankk u sooo much!ni yang nak banyak2 doa ni,hehee.

Hanif Idrus said...

Join juga..
Jom join Hanif Bloglist..
You in my bloglidt ..check It Out
salam kenal
Hanif blog bloglist

Aida.Ohno said...

@hanis idrus,thankk u soo much.insyaAllah,sy akan join nye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...