Saturday, December 31, 2011

Kisah di sebalik tirai 2011

Heyyo!

     Ambik,tajuk pun dah baku habis.Bunyi macam gempak gilerlah sangat.Tapi disebabkan kurang dari 2jam je lagi untuk masuk ke tahun baru,aku pun sibuk nak mengukap balek salah satu kenangan yang dilalui di tahun 2011.And yes,ini bukan kenangan yang manis,but pahit.sangat..

     Bersamaan 17/07/2011,ade le satu eksiden ni between my family with a boy ni tapi alhamdulillah,Allah masih panjang kan umor kami semua.Tapi tu la,dalam gembira ni,kesian pun ade sebab si boy tu,umor dia tak panjang.Meninggal dunia kat tempat kejadian.Innalillah..

    Sori la,sebab aku tak sampai hati nak tulis kat sini,macam mane bole eksiden sebab tak nak bukak aib sape2 tapi yang pasti,ni bukan salah family aku,wallahualam..





     Mungkin umor dia tak panjang kan?Tapi alhamdulillah,keluarga dia dapat terima dengan redha.Dan aku nak biarkan kisah ni terkunci jauh-jauh dalam hujung hotak aku.Skali skale kalau ingat balek,bole jadi trauma aku ni.Tak pasal-pasal tambah lagi sorang peghuni rumah sakit jiwa =='

     Ok,tutup tirai 2011.Meh kite selak langsir 2012.Maen auchak-auchak sikit.Eceh.Aku dah nampak 2012 malu-malu kucing nak keluar.Semoga kite ade azam yang lagi mantap dan lagi baek daripade biase. Dan dan,semoga laman blog makin maju :) Peace..

Ok chow!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...