Thursday, December 22, 2011

Dunia,dunia dan dunia.

     Mase aku tengah layan YOUTUBE tadi,mate aku tetibe terperasan,satu bende yang sangat buatkan mate aku jadi berbulu..SANGAT. Puas otak aku ni nak mentafsirkan,bende la message yang dyeorang cube nak sampai kan. Aku pikir punye pikir but then,jadi BLANK =='


*sebagai contoh

     Ape motif sebenar buat video macam ni? Mengisi mase lapang? tak mungkin,banyak lagi kerja berpaedah bole dibuat.Sebab sayang kat balak/malak? Eeww,tolong la.Kalau la balak aku (kalau ade balak la kan) buat macam ni,aku cerai kan dye 7 keturunan,seriously =='

     Yee,aku tau la korang tu SAYANG SANGAT kat buah hati tu,tapi takkan la sampai buat video yang mengarut ni?? Nak feeling2 romantik pun,agak2 la.Dan bile aku tengok bilangan viewers dyeorang,aku terkejut.Ade jugak rupe nye yang layan video2 ni =='

*contoh 1

*contoh 2

*contoh 3

     Bukan niat nak mengaibkan hasil seni kerja korang ni,tapi ni just pandangan individu normal kat ape yang dilihatnye.Nak buat video boleh,tapi bole tak buat yang lagi berseni daripada semua ni? Mintak ampun mintak maaf kat sape2 yang terase :)

"MAJUKAN SENI UNTUK NEGARA"

ok chow!




5 comments:

wawa said...

setujuuu sangatt ! tak perlu rasanya nak buat video cmtu , buang masa je (Y) nice post :D

Deena Fatyhah said...

ap ley wt.. dy na tnjuk kekreatifan dy..hahax..

Deena Fatyhah said...

na t cner,dye org na tnjuk ke"kreatif"an dyeowg. ahhah ^^

Aida.Ohno said...

@deena fatyhah,haha.tau xpe,terlampau kreatif sangat pun susah jugak kan?

Aida.Ohno said...

@wawa,tau xpe!banyak lagi cara laen yang lagi bagus tapi bukan dengan cara ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...