Thursday, November 3, 2011

aaaawww. sweet 18 gitewww...

Assalamualaikum.. :)


     Okayy,just nak wish, TERIMA KASIH,THANK YOU, ARIGATO dan yang sewaktu dengan nya kepada semua yang da wish HAPPY BIRTHDAY kepade aku! (aawww  ). Thank you sooooo much! :) W/pun bufday da lepas,tapi xpe la,nak jugak cakap nye. :)


     X sangke aku da besar sekarang ni ..( besar ke?? Shadap,biar aku berangan japp ). X sangke gak,rupa-rupa nye,aku same umor aku ngan kaki aku,tangan aku,pale aku,badan aku dan yang selebih nye..ha ha ha ha.. Ok fine,x kelakar.. -_-'


     Di sebab kan tahun ni aku x makan kek bufday pun lagi ( sob sob..),so ambik playdoh adek bong,anggap je la kek ade depan aku.


btw,ni gambar lame sebenar nye XD

okayy,baii. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...