Tuesday, November 15, 2011

Usha Punye Usha.

Holla guys.. :)

     Tadi aku baru habis tengok movie The Roomate ..Ala,cite ni da lame kuar,dalam bulan April 2011. Tapi aku je yang batak baru nak tengok hari ni. Dalam cite ni kan,aku sibuk usha hero dye. Hot hot. HAHA XD . Serius,mamat ni hot la weii ( bagi aku la. ) Name dye Cam Gigandet (name dye pelik -_-')

see? see?

aku nak pengsan da..
pttff,dye senyum kat aku la..

     Then,aku usha punye usha dan usha CG ni lagi,aku rase cam penah je tengok muke dye ni dalam movie laen. Tapi otak aku x dapat nak describe kat mane. Tetibe baru perasan yang CG ni pun berlakon dalam Priest. Bagi aku,ke-hot-nye biase-biase je la dalam cite ni. Tapi still,hot la. :)

second hero..

whoot whoot..

  mati la ko kene tembak..

     So sekarang maksud nye aku da ade buah hati baru. HAHA XD

ok chow..

Thursday, November 3, 2011

aaaawww. sweet 18 gitewww...

Assalamualaikum.. :)


     Okayy,just nak wish, TERIMA KASIH,THANK YOU, ARIGATO dan yang sewaktu dengan nya kepada semua yang da wish HAPPY BIRTHDAY kepade aku! (aawww  ). Thank you sooooo much! :) W/pun bufday da lepas,tapi xpe la,nak jugak cakap nye. :)


     X sangke aku da besar sekarang ni ..( besar ke?? Shadap,biar aku berangan japp ). X sangke gak,rupa-rupa nye,aku same umor aku ngan kaki aku,tangan aku,pale aku,badan aku dan yang selebih nye..ha ha ha ha.. Ok fine,x kelakar.. -_-'


     Di sebab kan tahun ni aku x makan kek bufday pun lagi ( sob sob..),so ambik playdoh adek bong,anggap je la kek ade depan aku.


btw,ni gambar lame sebenar nye XD

okayy,baii. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...