Sunday, October 16, 2011

Tolong la weii..

Assalamualaikum..


     Sape ade idea cam ane nak kurang kan sakit gigi ( selaen daripada jawapan gi jumpe doktor ) ? Jam da tunjuk pukul 4 pagi tapi aku still x bole nak tido! Gigi bong,nape la ko baru nak tumbuh sekarang ?? Haishh..


sumber : Google 

     Makan ubat tahan sakit ? Dah wat. Makan panadol ? Pun da wat. Hentak kepala ke dinding ? Bakal nak wat. Terjun dari atap umah? Hampi-hampir nak wat..


    So,please,please dan please.. Kepada sape-sape yang ade idea cam ane nak kurang kan sakit gigi baru nak tumbuh ni,share la ngan haku yee..


(p/s: sape-sape yang nak wat bangang kat aku hari ni,pikir la banyak kali dolu,kalau x nak merase kene maki ngan aku )


ok,baii..

2 comments:

IFA Athirah said...

ubat tahan sakit?atau.. kena tahan je la nmpk gayanya ;p

Aida Hazira Ruslan said...

hehe.2 la,trpakse tahan gak. sakit rpe nye bile gigi nk tmbuh ni. haishh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...