Monday, October 24, 2011

Mak xde mase nak layan ko la nyahh..

Assalamualaikum.


     Wah wah wah..Hati ku sangat panas ni. Sape la yang kuang hajor sangat kat aku ni. Haishh. -_-' .. Hangin betol aku bile ade nombor yang x di undang,tetibe bole plak wujud kat telepon gedabak aku. Kalau x nyusah kan aku xpe gak,ni sibukkk antar message x kire mase.


sumber : Google


     Aku da cakap baek-baek, "Sori,salah nombor". Tapi,ko still nak antar message kan? Hah,sekarang, PADAN MUKE. Aku jual nombor ko kat blog aku ni.Aku jual nombor ko ni dengan harapan "ko paham x yang aku x kenal ko??". 


1. 014-5279182
2. 017-7395165


     Sape-sape yang rase cam kenal je nombor ni,jangan segan-segan untuk bagitau aku ASAP..


Ok,baii.





2 comments:

Exotica said...

hahahhaha..x kenal!

Aida Hazira Ruslan said...

@exotica,haha. naseb baek x kenal. 2 no ni memang nyusah kan betol sampai skung. sabar je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...