Friday, April 29, 2011

My Little Bushuk Ginger :)

♪ ♫ ♩ Rabbit oh rabbit,kenape ko mati?
Macam mane aku x mati,tuan aku jahat sangat..♪ ♫ ♩

(muahaha! XD. Malang betol ko ade tuan cam aku ni =_=' )

 Yeee,baby2 rabbit ak ari 2 sume da mati tapi tinggal sekor yang gemok je idup.Disebab kan warne dye cam warne halia,so kiteowg decide nak name kan dye Ginger.Tapi my LangLang nak name kan dye Mouk sebab badan baby rabbit 2 gemok =_='

Little Ginger :)





Di waktu muda mudi :)



Ginger yang kuat tido :)








Susu mak adalah yang paling terbaek :)







Di sebab kan baby rabbit tinggal sekor je,so x jadi ar nak jual beli ni ye. Next time ar aku pakse mak dye beranak agi ye :)..hehehe





13 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

comeyyynyaa...geram...nti bila beranak lg mintak sekor boleh...hehehe....

✿ a.m.i.e.r.a ✿ said...

c0meynye..hehe

Aida Hazira Ruslan said...

kak izan,hehehe.kne tnggu yg laen2 branak ar ye.6ti sy bgtau kat akak.hehe

Aida Hazira Ruslan said...

mira,kan??tapi 2 ar,tinggal sekor je.klu x,mesti ade banyak cam dye ni.hehe

fromjarn said...

asalamualaikum..
cm tu rupa time kecik..hehehe
x prnah tngok selamai ini..
apa2 pun arnab awk cute.. :)

Aida Hazira Ruslan said...

waalaikumusalam.
yup,cam 2 ar rupe dye time kcik.hehe.
mekaceh ye :)

Rafidah Farhana said...

Anak arnab kan, masa lepas lahir macam b***.
hahaha!

Aida Hazira Ruslan said...

hah!tau xpe!ingat saye sorang je pikir macam 2.hahaha.lembik badan dye.haha

aisya said...

comelnye!
=)

Jenna Cindy said...

cutenye!...nk sekor...!!!

Aida Hazira Ruslan said...

kak aisya:comey kan?hehe.da ar manje giler.
jenna cindy:ni tnggal sekor je.hehe.tnggu klahiran seterus nye ar ye.6ti saye bagitau kat blog ni.hehe

Khairunnisa' said...

Comel gilaa!

Nisa'

Aida Hazira Ruslan said...

kan??skung dye da gemuk giler.da ar manje. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...