Wednesday, March 2, 2011

JEJAK KASIH

                  Smemangnye tajuk ni agak poyo.=_=' Cam ar lame giler x jumpe,pada hal ade ar dalam 1-2 bulan je.haha.X kire ar 2 kan?Smalam,rancang ar ngan my bushuk2 frenz,c Zuelikha ngan c Adyla .Kteowg pun dcide ar nak jumpe kat ane,kul brape nye,bla bla bla..Dcide punye dcide,kul 5 ptang,kteowg pun jumpe ar kat area umah kteowg gak,kat rstoran 5 bintang(5 bintang ar sgat,hahaha.).Coz sowg2 da selok nak brcerite,mmang x care lngsung kat owg laen da..1st mmber yg ak jumpe pas moto d mati kan enjin nye,mesti ar c Zue.Pas gelak2 jap ngan c Zue,c Dyla plak yg kol.Yg sowg ni kuang asam ckit sbab dye da sampai agi awal dari kteowg.ceh!haha.

                  Then,jumpe plak agi sowg mmber tinggi lonjong(TJ) yg agak lame ar gak x jumpe dye a.k.a c Emei..Mamat ni mmang suke wat pelik btol.Stiap kali ak jumpe dye,ade aje style rambut yg dye wat.Ala2 rambut Torres ar gak time still rambut panjang,siap pakai cekak agi.haha.Xpe ar,ikut suke dye ar kan?Bile da ade c ladybird,msti ar ade c flower nye gak kan?haha.(saban ari,ak mnjadi makin poyo.harap maaf!)


                  Ye,sterus nye,ak jumpe c Adyla plak.Akhirnye,jumpe gak kami brtiga.hahaha♥♥♥..Mmang hepi btol ar time 2,bez!bez!Then,c Adyla ajak ar gi umah dye jap,ade hal ckit.Ngah ak ngan Zue lepak kat luar umah Dyla,datang plak sowg agi mmber ak.(kan ak da ckap,mmang jejak kaseh btol ni).C Dayah mmuncul kan diri nye plak.hehe.Fun ar gak smalam,makin ramai,makin bez plak rase.

                    Mmang riuh ar gerai 2 bile kiteowg brborak nye.Sume brebut nak cite.Milo x luak ane pun,tapi mulot sowg2 mmang duk tadah bawah gelas je ar.Ralik sangat dngar owg laen brcerite.Mmang x cukup langsung mase smalam 2.Tapi xpe,pas ni,kteowg still bole jumpe agi..So,dun worry,be hepi :)
 c Zue musyuk2 :)
(km0o mmber yg baek sgat)

 c Emei TJ :)
(oh yeah!MU terus maju.haha)

c Adyla amoi :)
(amoi yg comey)

 c Dayah Bieber :)
(budak brmate cantek)

Ni baru 4 owg yg ak jumpe,blom agi ex2 PJ yg laen.Mau gilak tahap gaban d wat nye.haha:)Yup,mmang nak jumpe kowg sume balik,Sangat sangat mau :)Guys,kawan sampai syurga ye:)







































 











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...