Wednesday, March 16, 2011

Dulu NERAKA,Sekarang SYURGA :)

Title ni memang cam siot je kan?Da ak xde idea laen nak isi,naseb ar.hahaTitle ni ak nak kait kan ngan KELAS ak sebenar nye.




D panggil NERAKA sebab 1st time masuk kelas ni,ak x kenal langsung budak2 ni.Bile da x kenal,cam2 ar yg kuar kat pale otak ni.
D panggil SYURGA sebab bile da lame duk dalam kelas ni,baru ak terase SYOK giler giler giler!


"5 SATRIA 2010",ni ar dye kelas musyuk2 ak :)  
Kelas ak ni ade MOTO.Pe??ingat kelas ak xde moto ke??huhu.


SCINTILLATE ZENITH merupakan moto kelas kami :)
Klu ade sape2 yg xtau pe maksud sebenar moto kami ni,jangan segan silu,meh tanye kat ak :)


 Tadi cakap pasal moto,next cakap pasal saka2 yg ade dalam kelas ni plak.hehehe.
Meh ak perkenal kan sowg2 manusie dalam kelas ni.
................................................................................................... 


ALONG -> Our monitor yg kecik ni giler bapak terror dalam setiap subjek.Ak rase same je pe yg kite makan tapi mamat ni giler genius!Ko memang adil dalam jalan kan tugas ko.Kiteowg rase selamat kat bawah jagaan ko.Waaahh giteewww..
AZHAD -> Bile ko x senyum,ak takut nak tegur ko sebab muke ko cam nak makan owg.Xtau cam ane name ADEK MANJE bole melekat kat ko.hehe :) 
IQMAL -> BI ko memang mantap abis!Suke bebenor gaduh ngan Juwa..Asal ye??? o.O
AZRI -> The troublemaker,mybe??haha..Sebab bile ko stat wat muke poyo,mulot ak akan stat nak kutuk ko.Tapi,ak rase 2 sebagai penambah gule je dalam kelas.So,tambi,0-0 ye??hehe.
AMIL -> Selalu je senyap dalam kelas.Acap kutuk ke,ngusik ke,dye wat derk ke.Penyabor betol.Klu ak jadi Amil,memang free je ak sepak Acap.hahaha
ACAP -> Klu mamat ni x kutuk ak 1 ari dalam kelas,memang x sah =P
KHALIL -> Mamat bunga tapi sume poem yg ko cipta memang mantap giler!
FAZU -> Ko memang pandai giler klu d suruh melukis,maen gitar pun pandai.Kemas!
MUNZIER -> Ini mamat memang senyap dalam kelas tapi bile ade owg/cikgu stat ngusik,1 je yg cmpem dye akan wat ; SENYUM! cair~~
IZAT -> Ni geng Acap gak ni,kuat ngutuk owg.Mate giler cepet.hahaha :)
Cite pasal barisan budak laki da abis~
DINA -> Ni partner meja ak.1st time duk tepi dye,rase takut nak tegur,tapi bile da stat brborak,x bole nak stop da.
SYIRA -> Ini budak klu wat pape pun,muke mesti jadi merah!Tapi ko punye senyuman memang manis sangat.
SF -> Suke berfesyen2,suke berjual beli dalam kelas,suke bernyanyi nyanye :)
NADI -> 1st time masuk kelas ni(time f4),ak ternampak budak ni dulu.Dalam pale trus set "CANTEK NYE BUDAK NI!".Klu kowg ade prob dalam akaun,Nadi datang membantu :)
REEN -> Yg wat kan budak ni makin perfect bile dye senyum.Srius,sape2 tengok cmpem akan cair.
FATIN -> Ini budak memang fanatik giler tahap gaban kat K-POP!Da ar muke cam awek cina.huhuhu.
LEA -> Ni teman sejiwe segiler ak!Bile ko stat bercakap,ak mesti selok nak nyampuk.Bile ko stat bersin,ak mesti nak terbersin gak..Ahakss~~
AIN -> Xtau pe yg ade kat budak ni sampai tiap2 ari dalam kelas,ak WAJIB mengacau dye.Jaat kan??Tapi tengok mental dye c0ol je.Ak ngam sangat ngan ko.Hope akan ngam sampai bile2 :)                              

HAWA -> Ni nampak je senyap,tapi otak beliau memang power abis!
TRAH -> A box filled with laughter :).Dye memang suke sangat gelak dalam kelas.hehehe
IZAH -> Suke wat owg laen pecah mental xspecially SF!haha.Tapi laz2,kiteowg gelak gak,x terase langsung :). Ak suke jadi kawan ko!
MARYAM -> Cik Yam kite ni x penah x senyum dalam kelas,xcept time sakit je muke dye blurr..Senyuman anda memang perfect!
KAK CHIK -> Kadang2 gopoh ckit,kadang2 cermat sesangat.Tapi kak chik memang baek sesangat!
JIHA -> D ane ade jiha,di ci2 akan ade Pu3.Awk kawan yg sangat rawk!hehehe.Rawk bile ngajar saya,sekejap je saya paham.Kowg ade rawk cam ni??Xde kan??Suke sangat kawan ngan awk :)
RIFAH -> Nak tengok ko senyap dalam kelas?Dalam mimpi je ar.hahaha..Tapi bile ko stat berbahas,memang budak2 dalam kelas plak yg automatik senyap.Terpukau dow!
BAYU -> Bile kite gaduh,cmpem both xkan nak ngalah.Tapi ak x nafi kan yg ko sowg kawan yg sesangat baek punye :)
KAK LONG -> Pencinte kucing ni memang x penah berenggang ngan twin dye.Sowg sis+kawan yg prihatin
WAWA -> Cik mek molek yg sowg ni sangat fokus bile cikgu ngajar ( ye dop??hehehe).Tapi bile dye x paham,gempa bumi akan melanda kelas..
PU3 -> Ini budak kecik memang comey!Dye ni pandai sume bende.Klu nak berpidato ke,hape ke,memang owg akan tolak dye dulu.Sempoi abis..
JUWA -> 1st time ak jumpe PKP yg giler giler giler sempoi!Memang bez giler kawan ngan ko!Asal ar ak x jumpe ko dari kecik agi ye??hehehe.
KAANCH -> Bile ari nak SPM makin dekat,makin galak plak ko bawak bunge Ros ke sek ye?Harum semerbak bau dalam kelas.Bile ko ngajar ak,mesti ak akan paham trus.Thanx tok guru!
 Akhirnye,cite pasal barisan budak pmpuan da abis juga~
KENANGAN KITE BERSAMA :)
  Ak rindu time ni dow!
       kegilaan kowg menjadi kegilaan ak jugak :)   

Ok fine,time ni memang agak mental ckit sebab budak laki cabut lari! Tinggal 6 owg je budak laki.Ceh!
 
Semoga kite sume dapat 10A+ dan 9A+ dalam SPM 2010!
6ti bile da dapat result,sowg2 akan bawak haluan masing2.Ade yg akan ke Zimbabwe,ade yg ikut laki ke Lombok,ade yg kawen lari ke Thailand dll..
Ke ane pun yg kowg gi,ingat ar kat kelas kowg ni yg da banyak sesangat nyusah kan idup kowg xspcially time f5.Zaman persekolahan ialah zaman yg paling SYOK X HENGAT,manfaat kan mase kowg 2.Yg still sek,kowg gi je ar sek 2,jangan banyak cakap.
Bile kowg da abis sek,baru ar terase 1 kehilangan yg sangat besar dalam idup kowg yg x mungkin akan kembali semule (melaen kan ade REUNION)
 Guys,bile kite bole jumpe balek??Ak rindu sesangat kat kowg sume :'(
5 SATRIA 2010,ak akan ingat sampai bile2! :)

(harap anda bersabar membace blog ak ni.ak memang suke wat ayat cam cipan ni..sori ye.hehehe)   
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...