Monday, March 7, 2011

A Dream Come True :)

Hey!Semalam ari yg syok bangat!
sangat sangat syok!
suke.suke.suke.
hahaha. :)
Coz semalam dapat hang out ngan member2 lame,rase rindu giler tahap gaban sebab da lame giler x jumpe sowg.Ala2 reunion ar gak ni.Unfortunately,dalam ramai2 ni,still ade gak yg x dapat datang :(
Antare budak yg bakal ak belasah coz x datang(haha XD) ; Charmaine,Rnieyz,Aina,Zue.
Xpe2,laen ari kite wat agi ye :)


1st,kiteowg konvoi ar ramai2 gi ke KARNIVAL JOM KASUK U.Sesak nak mampos!Dalam sesak2 ngan cam2 rupe owg kat ci2,bole plak ak trjumpe c Wawa ngan c Dina.Bile pale mule pening sebab tengok banyak sangat budak sekolah (mentang2 ar x sekolah da.huhu),trus kiteowg blah dari ci2.Serabot dow!
 Aim yg sterus nye,gi ke ECM.
hahaha :)
 
Then,pe agi?
Cari tempat nak makan ar.
Ha,yg ni mmang bikin ak panas!
Xde 1 pun tempat kosong kat ecm 2,ni kes budak2 sekolah ar ni =_='
Abis sume tempat dyeowg conquer.Bengang dow!
Ntah cam ane,bole plak ak ngan c Dayah trase nak makan kat BLACK CANYON.
Tetibe je both ngidam nak makan kat ci2..haha.
Next step,gi b0oking seat kat ci2.
perfect!


Sterusnye,gi tengok THE RITE..oh yeah~
W/pun trlepas starting,xpe ar.D sebab kan ak da trlepas starting,pas ni WAJIB beli dvd plak.
hahaha.layan je ar~~


 the most scary part


colin o'donoghue as michael kovak..hot dude :)

Da penat mrayau2 kat ecm,gi ke MEGA plak.B4 kiteowg gi mega,c Dyana mmuncul kan diri beliau.Then, bole plak trjumpe Amy and the gang..Bile pusing blakang plak,trjumpe c Miera wt her sis,Mina.
Yg kali ni mmang ala2 jejak kaseh pun ade.haha :)
Tapi srius ak cakap,mmang fun sangat semalam 2.


Tangan pun da penat nak mnaip nye,so baek tengok je ar pics yg d ambik oleh Nur Balkish Abu Bakar a.k.a Bayu..Credit to u,dear :)


 wt my BFF,Adyla :)


 sesi makan.haha :)


mine :) 


ni ar hasil nye selepas 30 minit.

 sweet.sweet.sweet. :)


miah,mieda,fiza,bayu :)

my nakama:adyla,mieda,dyana :)


Nak tengok pics selebih nye,add ar budak yg brname Nur Balkish Abu Bakar..
D jamin akan d layan.
hahaha. :)
Yup,1 of my dreams da jadi knyataan semalam. 
Kowg punye bile agi??
Juz ingat 1 bende,x rugi sebenar nye klu kowg spend mase skejap ngan member2 kan?
Tanpa kengkawan,compem kowg sume x bole nak idup..
So,guys,ak CAYANG kowg shangat2 :)
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...