Tuesday, March 29, 2011

1 Hari di Jalan Raya...

Mak datuk!! Lame nye ak x update blog ni. Da naek bersawang blog ni.Muahaha XD.
Giler dasyat malas nak menaip.

Ari 2,1st time belajar merosakkan clutch ngan enjin kete.Sialan!hahaha.
Dasyat dow.Setiap kali naek bukit,compem ak wat drift.
Berasap2 tayar kete kementot 2 ak keje kan!Kowg ade??hahaha.
Sampai naek hangit jalan kat bukit 2. =_='




Ngah syok sepak terajang clutch ngan brek,tetibe ade plak sekor MONSTER INC tempang duk berjemur kat ngah panas.Klu dye duk maen kat longkang xpe gak ni maen kat ngah jalan.
Cam xde tempat laen nak bunuh diri nye.Puas ak teriak " Blah ar woi " (bagi hon je ar),dye wat derk je.
 Hambik ko!


Sombong binatang ni.Kang ak nak sepak,kene samak plak.Da bertambah keje ak 6ti.
Name binatang itam ni Minah sebab ak dengar cikgu2 kat ci2 sume panggil dye ngan name 2.Betine kot.
X kesah ar 2.Bior ar dye duk kat ci2,xde paedah nak care pasal dye.Huhu =P

Tadi ak x cakap pun sebab pe ak da lame x update blog kan?Sebab paling utame ak x update blog ni ialah ak MALAS..hahaha.






 Banyak je cite yg ak nak tulis kat cni tapi di sebab kan ak malas,so jangan arap nak pakse2 ak meng'update' blog ni..


Btw,tadi ngah syok2 bukak blog owg laen,tetibe terjumpe 1 tumblr ni.Simple je page 2 tapi yg wat page 2 agi sweet bile dye letak pics daughter dye.
Comey tahap gaban!!haha.
So,cni ak share tumblr 2 ngan kowg..Little Eva Lily
 Bile rase free xtau nak watpe,try bukak page 2.


Ni semangat nak nulis blog da datang balek.Next time ar ak tulis cite baru.
.
..
...
Tetibe rase malas datang balek.Muahaha XD
Pesanan terakhir dari pihak penaja,Chillax guys :)..
Chow~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...